Кино на открито в 10 софийски квартала

26.07.2019

Съвременно българско кино в софийските градинки пред междублоковите пространства ще бъде прожектирано от 29 юли до 22 август. 10 столични квартала ще представят българско кино в киносалони под открито небе, като програмата включва както най-новото ни игрално кино, така и късометражни и документални ленти. Всички прожекции са от 20,45 часа.

 

Началото ще бъде в квартал Княжево на 29 юли/понеделник/ с филма на Стефан Командарев "Посоки". В Света тройца ще могат да гледат най-новия български филм "Снимка с Юки" на Лъчезар Аврамов.

 

Последният ден на юли и първия на август киното ще бъде градинката на Младост 3, срещу общината. Филмите отределени за най-голямото районно кметство са "Ага", "Брак" и "Тайният живот на Вера".

 

За квартал Изток са определени филма с Руши Виденлиев и Деян Донков "Цветът на хамелеона", "Чест" и "Коридор № 8". Киното ще е в парк Тинтява, срещу столичен КАТ.

 

През август прожекции ще има и в Хиподрума, Люлин, Дружба и Бояна. "Въздесъщият" на Илиян Джевелеков ще могат да гледат в Сухата река на 15 август. Филмът на Стефан Вълдобрев "Манчестер Юнайтед от Свищов" ще бъде показан на 20 август в Надежда. Финалът в Лагера е с прожекция на "Дзифт".

Rivva.infoКоментари