Лятна сцена пред НДК с вход свободен

22.07.2019

Кино на открито пред НДК на 22, 23 и 24 юли ще представи филмите „Измамно богати”, „Walking on Sunshine” и „Презрението”. Началото на прожекциите е от 21:00 часа.
Италианската закачлива комедия „Измамно богати” („Ricchi di fantasia”) на режисьора Франческо Мичикè ще даде старт на откритото лятно кино в НДК. Филмът разказва историята на любовниците Серджо (Серджо Кастелито) и Сабрина(Сабрина Ферили).
На 23 юли лятното кино в НДК ще представи филма-мюзикъл Walking on Sunshine на Макс Гива и Дания Паскуини. Летният мюзикъл проследява бъдещата сватба на Мади и Раф в Пулия. Мади се приготвя за най-важния ден в живота си без да знае, че в миналото годеникът ѝ Раф е имал лятна авантюра със сестра ѝ. Мъжът от своя страна не знае, че бъдещата му съпруга е свързана със семейството на неговата бивша. В мюзикала са събрани някои от най-големите хитове на 80-те години.

На 24-ти ще се прожектира класика на френския режисьор Жан-Люк Годар - „Презрението”(“Le mépris”). Филмът от 1963 година проследява моментите на отчуждение в една връзка. Историята разказва за отдалечаването на двама съпрузи един от друг, настъпило след банален инцидент в живота им. 
Rivva.info 


Коментари