Б.Т.Р. с европейско турне и нов клип

11.03.2019

На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което ще представят новия си албум „Невидими стени” с  13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, както следва:

 

Март -  21 Прага, 22 Хановер, 23 Хамбург, 24 Бремен, 29 Мюнстер, 30 Кьолн, 31 Щутгард.

 

Април -  5 Милано, 6 Лион, 7 Барселона, 10 Памплона, 12 Мадрид, 13 Валенсия.

 

„Невидими стени” е 12–и  студиен албум на групата и има доста добра популярност - първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила” и акустичната балада „Ела”.

 

Музикантите също си имат фаворити от албума: Наско -  „Никога преди”, Славчо –„Легенда”, Илиян – „Подемните реки” и Иван – „Тези дни”.

 

Провокирани от интереса и симпатиите на феновете,  Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”. Досега  са факт видеата на две от тях –  „Моята сила” с режисьор Асен Блатечки, и „Никога преди”  - режисьор Петър Петров.

 

В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят е само датата на премиерата му - 19 април, когато ще e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р. в City stage София.

Rivva.info