Бриджит Макрон смени над шест тоалета на срещата на Г7

26.08.2019

Госпожа Макрон смени поредица от тоалети на срещата на големита седем във френския курорт от 24-ти до 26-ти юли. Бриджит дори успя да смени три тоалета само за един ден/втория/ от тридневната срещата на власт имащите.

Френското председателство на Г-7 е съсредоточено върху борбата с неравенствата, предвид което бе променен и формàта на Г-7, за да включи лидерите на Африканския съюз, МВФ, ОИСР, ООН и Световната банка.

 

Председателят Доналд Туск представлява ЕС на срещата на върха на Г-7 във връзка с Брекзит и бъдещите търговски отношения. Туск потвърди отново своя ангажимент за пълното и ефективно изпълнение на Парижкото споразумение, от което Тръмп се отказа.

 

След нападките на Макрон срещу президента на Бразилия относно неспособността му да се справи с пожарите в Амазонската джунгла, Жиар Борсонаро нападна в груб пост френския президент. Борсонаро пусна снимка на 66-годишната Бриджит Макрон съпоставяики я с третата си съпругата Мишел Рейналдо, която е с 30 години по малка от първата дама на Франция и твърдейки, че неприязънта на Макрон е предизвикана именно от възрастовите разлики.

 

Разликата между  президента на Бразилия 64-годишния Борсонаро и съпругата му Мишел е 27 години. Разликата между Маркон и съпругата му е 25 години, а между раждането на Тръмп и Мелания са изминали 24 години.

 

Реформата на Световната търговска организация като продължение на ангажимента, поет на срещата на върха на Г-20 в Осака за модернизирането на организацията и остановяването на добри търговски отношения, предвид търговската война между големите страни

 

На срещата бе обсъждано и участието на жените на пазара на труда и на образованието за момичетата и жените, особено в развиващите се страни от третия свят.

Rivva.infoКоментари
 
Добави коментар
 
Полетата, отбелязани с *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*  
генерирай нов код
Добави коментар*