Българските плетени обувки вече и в Щатите

13.04.2018

Всички помним прочутите и обичани от много българи плетени обувки. Те вече имат своите фенове и отвъд океана. Трима ентусиазирани американци, харесали прословутия модел, са решили да го внедрят и на техния пазар. За тази цел Джеф Лион, Тайлър Нелсън и Тревър Нелсън направили проект. Още в първите дни на новата година мечтата им се сбъдва и те успяват да наберат от кампанията си 10 000 долБъара. Култовите обувки няма да губят своята идентичност и произход. Те носят името - "Бос" (Bös Footwear, made in Bulgaria). Подметката им е анатомична и са изплетени на принципа на рибарска мрежа в три цвята - черен, бежов и комбинация от черно и бяло. Моделите са направени както за мъже, така и за жени.

 

В промо клипа на младите бизнесмени подробно е обяснена анатомичната структура на обувките, като при представянето на марката "Бос" се акцентира силно върху българския им произход. "Обувките "Бос" идват чак от България. Тези обувки са популярни в страната повече от 20 години и е време останалият свят също да им се наслади", споделят тримата американски предприемачи.

 

Обувките вече са в продажба на цени, започващи от 39 долара и в различни комбинации с други продукти, като достигат над 140 долара.

Rivva.infoКоментари