Годината на земното жълтото куче

16.02.2018

Запачна годината на жълтото куче по китайския календар. Източният календар се базира на 12-годишни цикли. Зодиите се изреждат, властвайки по една пълна година, като последната година на жълтото куче е била през 2006 г.

 

Кучето е 11-я знак от 12-годишн. цикъл на източния календар. То се асоциира с енергията „ян“ и елемента „метал“. Символизира много положителни черти, като честност, отзивчивост, самоотверженост, отговорност, устременост, надеждност, упорство. Основният негативизъм е циничността. Съответстващият му знак от западния зодиак е Водолей.

 

През 2018-а идва Земното Куче, чийто цвят е жълт, а стихията – земя. След 2016 и 2017, сега страстите минават на втори план. Почвата е по-плътна, тя носи мир и спокойствие на мястото на бушуващите горещи чувства и емоции. Това ще се отпечата върху всичко: политика, кариера, здраве, личния живот и дори върху природата.

 

Плъх

2018-а ще е ползотворна за Плъха. Финансово ще бъдат стабилни и изобилни. Предстоят им изгодни сделки, ще включват удачни договори и ще привличат благоденствие.

Бик

Предстоят трудности за радените през годините на Бикът, който ще е необходимо да извоюва самостоятелнос си. Не само в работата, но и в семейството начинанията малко ще буксуват, но с упорство ще постигне целите си. Липсата на бърз резултат няма да се отрази на качеството.

Тигър

2018-а е благосклонна към Тигрите и ще намали до възможност техните проблеми и грижи. Кучето се грижи за спокойствието и мира. То ще внесе този елемент и в бурния живот на големите котки. Тигрите също да слушат и вярват на интуицията си и да внимават да не бъдат подведени.

В годината на Кучето на някои котки ще се прище да облекат костюм на бизнесмен. Няма нищо по-лесно – той им отива и ще донесе блага, стига сами не се откажат от инициативата си.

Заек

През годината Заиците ще се радват на приятна атмосфера и лесно ще постигат целите си. Кучето цени и други качества на Заека като обмислянето на риска и неговата премереност. Енергията на годината е такава, че Зайците със затворени очи ще достигат целите си.

Дракон

Дракона ще се прицели към нова длъжност или ново поприще, да изкара доход от най-невероятното начинание. 2018-а му носи слава и признание, ако подхожда творчески и ползва талантите си. Предстоят им хубави срещи и полезни запознанства.

Змия

Родените през годината на змията ще бъдат истински кобри.  Конкурентите й да внимават, както и деловите й партньори. Змията във всяка ситуация ще бъде десет крачки напред и винаги ще прави правилния избор. Особени успехи се очакват в творческите дейности, където тя ще разгърне талантите си.

Кон

В годината на Кучето Конят ще скача от радост, ще пърха от щастие. Конят обожава да пътешества и предстоящата година предоставя изобилие от такива възможности. Енергията ще отпраща Коня в чести командировки и ще го пришпорва да гони успеха. Препоръка: в преследване на кариера и постижения, нека Конят не забравя за приятелите.

Овца

През 2018 г. Овците ще постига всичко набелязане с дълбока увереност и целеустременост. Ще има шансове да се изкачи в кариерата, да се разположи и да командва – поне докато се отегчи. арчовете и да не се отдават на безсмислено разточителство.

Маймуна

Маймуната трябва да подбира ухажорите си, за да се избавя навреме от лицемерите и измамните личности. Любовта ще съпътства маймуни през 2018-а, а други ще бъдат посетени от щъркела. Възможност да похарчи много пари за удоволствие и ще се радва на живота.

Петел

Петелът си е заработил настъпването на една изобилна и благодатна година, като пази финансовите си планове н тайна.  Семействата, създадени през 2018, ще бъдат здрави, а в тях ще цари разбирателство и единомислие.

Куче

Извън съмнение е, че Кучето ще преживее една успешна и щастлива година. Жълтият господар със земна енергия няма да пренебрегне своите и винаги ще протяга лапа за помощ и за поддръжка. Зелена светлина за нови начинания и пътищата, които се отварят пред него. Главното е да не лае напразно и да си повярва – тогава успехът ще му е приятел.

Свиня

2018 година обещава 12 стабилни месеца – и то във всички сфери. Умерения риск, годината ще носи на Свинята добри приходи. Пачките с пари ще идват по пътя на изгодни сделки и умни начинания.Коментари